Mikä sivusto?

Hakomaja.net

Tietoa Hakomaja.net sivustosta

Sivuston tarkoitus:

  • Käsitellä erilaisia ajatuksia uskosta ja uskonnoista, jakaa tietoa vanhoillislestadiolaisuudesta sekä auttaa lestadiolaisen uskon kanssa kamppailevia.
  • Sivuja ei ole tarkoitettu Kyseenalaistamaan lestadiolaisia uskovaisina tai kattavaan kokonaiskuvaukseen vanhoillislestadiolaisuudesta.
  • Sivusto on ei-kaupallinen ja poliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton.
  • Keskusteluun ovat tervetulleita kaikki asiallisesti esitetyt näkemykset.
  • Sivustolla on ollut Chat-keskustelu rekisteröityneille käyttäjille. Tämä on poistettu käytöstä kun järjestelmä siirtyi uudelle alustalle 3.3.2013

 

Sivuston pääasiallinen kohderyhmä on entiset ja irtaantumista harkitsevat vanhoillislestadiolaiset, mutta kaikki ovat tervetulleita rekisteröitymään sivustolle ja osallistumaan keskusteluun - vakaumuksesta riippumatta. Myös nykyiset vanhoillislestadiolaiset ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun ja esittämään näkemyksiään eri aiheista.

 

Vuorovaikutuksen mahdollistamisen ja vertaistuen lisäksi Hakomajalla ei ole minkäänlaista muuta tarkoitusta, missiota, tms. Hakomaja on jäsentensä sivusto, eikä Hakomajan jäsenillä ole minkäänlaista yhteistä ideologiaa tai uskonnollista näkemystä.

Palautetta sivustosta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hakomaja [at] gmail [piste] com

 

 

hakomaja.info osoite poistuu käytöstä 15.6.2010. - Lue lisää...