Keskustelu

Hakomaja.net

Tervetuloa, Vieras
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Jeesus häädettiin ulos vl-liikkeesstä

Jeesus häädettiin ulos vl-liikkeesstä 30.08.2009 08:45 #1


  • Viestejä:410 Vastaanotettu kiitos 11
  • Devoit hahmo
  • Devoit
  • POISSA
Tämä oli S24 palstalla:

Loukatkoot, mutta tämä ajoi PH;n pois SRK;sta. uusi Kirjoittanut: Kesitas / Tänään / klo 08:32

¨¨¨ Näin siinä on todella käynyt, Jeesus on pitänyt heittää kokonaan pois, ettei kukaan luule joksikin muuksi, kun lestadiolaiseksi. Pakko on erottautua jos hiusmuoti tai pukeutuminen ei riitä.

Mihin tämä on johtanut, siihen, ettei Jeesus ole seurakunnan pää, ettei luulla hellareikiisi. Mikä se toinen mahdollisuus on, ei muu kun lihassa asuva saatana.

Tämä myös poistaa mahdollisuuden olla JUAMALAN VALTAKUNTA, sillä se mahdollistuu vain Jeesuksen seuraajille ja TODISTAJILLE. Johannes, Jeesuksen tuttu kertoo asiasta näin. joh 1;11 Hän tuli omaan maailmaansa, mutta hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan. 12 MUTTA KAIKILLE, JOTKA OTTIVAT HÄNET VASTAAN, hän antoi OIKUDEN TULLA JUMALAN LAPSIKSI, kaikille, jotka uskovat häneen.

Tämän Hän ositti juutalaisille, mutta se on evankeliumeissa ja sopii TÄYSIN MYÖS LELATADIOLSILLE. Jos Jeesus ei ole Herra, eikä seurata Häntä, ei ole Jumalan Valtakunnissa. Ei ole kumma, jos Helluntaialisia kadehditaan VL piireissä, he ovat Pyhiä ja vanhurskaita, kuten kaikki uudestisyntyneet.

Olet oikeassa siinä, kuinka hyvää aiheutti ne ylistäjä mummot, jotka olivat yleensä seurapeneissä takimmaisissa. – kiesus, kiesus, ylistetty olet sinä………Tätä he ylistivät lähes koko ajan.

En voi olla kertomatta kun ylänaapurissa pidettiin seuroja -60 luvun alussa ja puhujana oli Hailuodosta Lepistö. Mummut ylistivät ja Lepistö paasia pahuudesta ja saatanasta. Se pyrki jäämään ylistyksen varjoon, jolloin,,,, ääni vavisten, Vl malliin, ( silloin ”uskovan” malliin )

- meille tänne seuroihin on tullut väärä kiesus henki, ei huutamalla kiesusta saada, vaan on ensin tultava synnin tuntoon. On tultava syntiin, ennekuin ne anteeksi annetaan!!!!!
- kiesus, kiesus, ylistetty olkoon !!!
- Täällä on väärä ja saatanan henki, olkaa akat hiljaa
- kiesus…….
- Eikö talossa ole yhtään vöyrettä miestä, joka poistaa nämä kiesus häiriköt, että saan saarnata Jumalan vihaa, miten se on päällämme, kun kiesusta huudetaan, eikä syntiä anteeksi pyydetä.
- kiesus, kies…

Löytyi vöyreitä miehiä ja neljä mummua alettiin kuskata pihalle. Talossa oli korkeat etuportaat ja ryminä sen mukaista. Sitä kesti muutamia minuutteja, ja ovi aukeni….. kiesus on voimakas, kiesus… Iso mummu tuli takaisin huivi ja takki lumessa ja meni pakalleen, kiesus, kiesus…

Saarna jatkui yhä paatoksellisempana ja tämä oli sille kylälle saatanan astuminen lahkoon, joka oli sitä ennen Jumalan seurakunta, joka kirkasti Poikaa, Jeesusta Kristusta. Silloin isäni erkani siitä, ja lapset myös, mutta isän isä jäi,,,, surukseen.

Tässä on tulos, Matt. 10:32 "Joka tunnustautuu minun omakseni ihmisten edessä, sen minäkin tunnustan omakseni Isäni edessä taivaissa. Mutta joka ihmisten edessä kieltää minut, sen minäkin kiellän Isäni edessä taivaissa.

Lestadiolaiset ovat Jeesuksen toimesta kielletty taho Taivaassa.

Luin joskus tätä palstaa ja kerran muutama vuosi sitten useille nimimerkeille naurettiin, kun he puhuivat Jeesuksesta, että Hänhän on VAIN POIKA????? Näin näyttää olevan vieläkin….
Hullut vievät maailmaa eteenpäin, viisaat pitävät sen pystyssä..
Käyttäjät eivät voi enää kirjoittaa viestejä.
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.116 sekuntia